Käsisammuttimen tarkastus tarkoittaa toimenpidettä, jolla todetaan sammuttimen toimintakunto. Käsisammutin tulee tarkastaa vähintään vuoden välein kun sammutin on alttiina sen toimintakuntoon vaikuttaville tekijöille, esimerkiksi kosteudelle, tärinälle tai lämpövaihtelulle. Vähintään kahden vuoden väliajoin tulee tarkastaa kuivissa tasalämpöisissä sisätiloissa olevat sammuttimet.


Raahen SHT Oy on Turvallisuus- ja kemikaaliviraston hyväksymä sammutinhuoltoliike. Huoltotoiminnan vastuuhenkilönä toimii

Juha Hämeenkorpi.

Sammutinhuolto Raahessa


Sammutinhuoltomme sijaitsee myymälämme yhteydessä. Tarkastamme yksityis- ja yritysasiakkaiden sammuttimet ensisijaisesti odottaessa tai isommat erät sovitun toimitusajan mukaisesti. 

Huoltomme on avoinna arkisin klo 8-17. 

Huollon yhteystiedot: huolto@raahensht.fi

tai +358 50 35 33 466


Myymäläämme sammuttimiaan voivat tarkastukseen toimittaa yksityisasiakkaat sekä yritykset.

Huoltokäynnit asiakasyrityksissä


Huoltoedustajamme kiertävät ympäri Raahea ja toisinaan kauempanakin palvellen sammutinhuollon sopimusasiakkaitamme. Sammutin- ja palopostien huolloista voidaan tehdä huoltosopimus, tällöin otamme yhteyttä automaattisesti kun on oikea aika suorittaa huollot. Jokainen asiakas saa tehdystä työstä tarkastuspöytäkirjan. Käsisammuttimet on huollettava ja tarkastettava sammuttimien turvallisuuden ja toimintavarmuuden varmistavalla tavalla. Jokainen huoltotoimenpiteitä läpikäynyt sammutin kirjataan rekisteriin saman asetuksen vaatimuksen mukaisesti. Huoltokäyntejä tehdään ainoastaan yritysasiakkaille, yksityisasiakkaat voivat tuoda sammuttimensa myymäläämme.

Meiltä löytyy laadukkaat GLORIA-sammuttimet sekä muu alkusammutuskalusto, lisäksi myös tarpeelliset merkintä- ja turvakilvet. Sekä myös poistumistie-opasteet.

Tilaa huoltokäynti huoltotilauslomakkeella. Mikäli yrityksellänne ei ole vielä laskutusasiakkuutta SHT:lle, suosittelemme lähettämään myös tilihakemuksen,

jotta saamme huoltokäynnin laskutettua.

Sammuttimet

2 kg jauhe 8€

6 kg/l jauhe/vaahto 10€

12 kg jauhe 10€

CO2-sammuttimet 10€